Vincere Sandsocks Black

Vincere Sandsocks Black
Vincere Sandsocks Black
Vincere Sandsocks Black
Vincere Sandsocks Black
€ 24,95 23,95 inclusief 21% BTW

Product omschrijving

Vincere Sandsocks Black vandaag besteld morgen in huis.

Maat naar Vincere Sandsocks:

Maat: XS (34,5-35.5) S (36-38.5) M (39-43.5) L (44-46) XL (46,5- 48) XXL (Over 48)

De Vincere Sandsocks (beachsokken) van Vincere Sports zijn speciale sokken uit de USA, ontwikkeld voor het beachvolleybal. De voorgevormde neopreen zool van de Vincere Sandsocks zorgt ervoor dat de voet wordt beschermd tegen koud zand, scherp zand, heet zand en uitdroging. De zool van de Vincere beachsokken heeft een ruw relief wat zorg draagt voor betere grip in het zand. De beachsok zorgt bovendien voor een groter contactoppervlak met het zand, waardoor je afzet krachtiger wordt.

De elastisch lycra bovenzijde van de Vincere sandsocks zorgt voor een perfecte pasvorm en de structuur van het materiaal is zodanig dat deze nauwelijks zand doorlaat. Tegelijkertijd ademt de sok goed. Je voeten blijven dan ook droog. 

Sommige beachvolleyballers proberen het op een koude ondergrond het met normale sokken. Behalve dat het contact met het zand veel onnatuurlijker (slechter) aanvoelt heb je binnen de kortste keren twee met zand gevulde sokken. 

De Vincere Sandsocks zijn ideaal voor beachvolleybal wanneer de grondtemperatuur onaangenaam koud of warm is. Beachvolleyballen in de winter is gelukkig nu ook mogelijk!

De Vincere Sports Sands Socks zijn tevens ideaal voor andere strandsporten, zoals kiting, beach ultimate frisbee, beach soccer, surfen, zeilen en kayakken. De Sandsocks zijn tevens leverbaar in de kleuren Pink en Lightning Blue.

 

Materiaal Elastaan, Neopreen