Verzenden & Retouren

Verzenden en afleveren
Alle producten worden per pakketservice verzonden. Voorraad artikelen worden binnen 24 uur geleverd. De levertijden van bestelartikelen variëren van 2 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de voorraad van de bestelde producten. 96% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen afgeleverd.

Verzendkosten

Verzending is altijd voor risico van Gameballs. Kosten voor verzending: enveloppen, pakketten, buitenlandse leveringen, sneldiensten naar aard, gewicht en geldig tarief. Gameballs.nl probeert, afhankelijk van de artikelen, zo goedkoop mogelijk te verzenden. Verzendkosten zijn ten laste van de koper. Verzendkosten binnenland 0-10 kg: 100 x 50 x 50 cm: €6,75 en 10-30 kg: 176 x 78 x 58 cm €12,20. Grotere en/of zwaardere pakketten: prijs op aanvraag. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

´╗┐Verzenden naar het buitenland

Verzenden naar het buitenland is bij Gameballs.nl in overleg mogelijk. Voor het buitenland gelden afwijkende verzendkosten. Dit is geheel afhankelijk van het aflever adres.


Wanneer de klant een bestelling plaatst die naar het buitenland moet worden verzonden, wordt er contact met opgenomen om eventuele extra kosten door te spreken.


Staat uw bal niet in de webwinkel? Neem contact op met info@Gameballs.nl

Bezorgen op een ander adres
Het is mogelijk de bestelling te laten bezorgen op een ander adres dan het factuur adres. Bij het afrekenen dit aangeven.

Bestelling afhalen
Alleen na afspraak is het mogelijk om bestellingen af te halen.

Retouren en ruilen.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

U kunt uw uw retourmelding doorgeven via info@gameballs.nl

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

U kunt uw uw retourmelding doorgeven via info@gameballs.nl

Retouradres: Gameballs.nl – Bosvoordelaan 1, 5628 VN Eindhoven

Gameballs.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

´╗┐