Betalen

Alle prijzen op de site van Gameballs zijn de inclusief BTW prijzen. Er komt dus geen BTW meer bij.  

Nadat je de gewenste artikelen aan je winkelwagen hebt toegevoegd kun je de bestelling afrekenen.

Ten eerste dien je alle gegevens benodigd voor de bestelling in te voeren.

Alvorens je gaat afrekenen dien je de gewenste verzendmethode te kiezen. Er zijn 2 opties mogelijk; 

1. Je komt de goederen na afspraak afhalen bij ons in Eindhoven en betaalt geen verzendkosten. Je betaalt de bestelling op het moment dat je deze komt afhalen. Je kunt alleen contant betalen.

2. Je laat de goederen door een bezorger op het door jouw opgegeven afleveradres afleveren. De verzendkosten hiervoor bedragen €6,75 voor bestellingen tot 10 kg. Bestellingen van 10 tot 30 kg bedragen de verzendkosten €12,70. Grote en zware zendingen zijn de verzendkosten op aanvraag te verkrijgen.

Indien je hebt gekozen om de bestelling op het door jouw opgegeven afleveradres te laten afleveren, dien je vervolgens te kiezen hoe je de bestelling wilt betalen. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden;

1. iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het betaalproces een betaling afhandelen via je eigen bank. De iDEAL betaalmethode is mogelijk indien je internetbankiert bij ABN-AMRO bank, ING bank, Rabobank, Fortis of de SNS-bank. iDEAL is de snelst beschikbare betaalmogelijkheid. Je wordt automatisch doorgeschakeld naar je vertrouwde internetbankier-omgeving waarbij alle betaaldetails automatisch worden ingevoerd. Het is dan slechts een kwestie van de betaling te bevestigen. Net als bij een creditcardbetaling worden alle gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd, waardoor je geen enkel risico loopt tijdens het betalen.

2. Overboeking

Als je kiest voor het betalen middels een overboeking, dan ontvang je naast een e-mail met de opdrachtbevestiging ook een e-mail van de factuur. Als deze voldaan is worden de bestelling naar het opgegeven adres verstuurd.

3. Betaling onder Rembours.

U kunt bij Gameballs betalen onder rembours. Indien gewenst neem dan contact met ons op.