Blog

Hoge volleybalsokken: wel of niet?

De sokken uit het volleybal hebben de laatste jaren een behoorlijke gedaantewisseling doorgemaakt. Een tijdje terug waren het enkel de lage sokjes die op de velden te vinden waren, tegenwoordig worden er kousen tot de knie - in alle kleuren en maten - gesignaleerd. Heeft dit nu echt nut? Zijn er daadwerkelijk volleybalsokken die helpen je hoger te springen? Gameballs.nl zocht het voor je uit.

Hoge volleybalsokken in de vorm van compressiekousen hebben wel degelijk nut. het helpt je niet om hoger te springen - helaas - maar het stimuleert wel de doorbloeding in je onderbeen en is zodoende een manier van blessurepreventie. Dus heb je last van bijvoorbeeld springschenen? Dan zijn hoge volleybalsokken absoluut een meerwaarde.

Volleybalsokken kopen: welke dan?

Goed, u wilt hoge volleybalsokken kopen. De vraag die vervolgens opborrelt is uiteraard: welke dan? Eén zoekpoging in google resulteert in een vloedgolf aan verschillende volleybalsokken. Gelukkig heeft Gameballs.nl die zoektocht al voor u uitgevoerd en kunnen we u één geweldige sok aanbieden: de Trusox. Voor meer informatie, neem gerust een kijkje in onze webshop.

Voor ieder wat wils

Kortom, de keuze is reuze! Gameballs.nl probeert in iedere behoefte te voorzien. Neem een kijkje in het online assortiment van Gameballs.nl, waar bij iedere sok meer informatie wordt verstrekt over het artikel. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken. Daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen met Gameballs.nl, mocht u vragen hebben over één of meerder volleybalsokken.


Beachvolleybal: een prachtige sport

Wat een geweldige volleybaltijd hebben we achter de rug. Afgelopen week brachten onze volleybaldames het EK indoor tot een zeer succesvol einde en een paar maanden daarvoor was 't het WK Beachvolleybal dat heel Nederland op de banken deed staan. Een sport die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, met als levend bewijs het wereldrecord beachvolleybal dat dit jaar op een van onze stranden is gevestigd. Op 300 velden namen meer dan 2300 mensen deel aan een potje beachvolleybal.

Een beachvolleybal kopen?

Gameballs.nl weet als geen ander hoe fantastisch het is om in de zomer een lekker balletje over te slaan. Daarom hebben wij voor u een uitgebreid assortiment aan beachvolleyballen, zodat zowel de recreant als de prestatiegerichte beacher bij ons met een glimlach de digitale deur uit wandelt. Een veelgekochte en populaire beachvolleybal is de Gala Smash Plus 10. Maar ook liefhebbers van het merk Mikasa zijn bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie, neem gerust een kijkje in onze webshop.

Voor ieder wat wils

Kortom, de keuze is reuze! Gameballs.nl probeert in iedere behoefte te voorzien. Neem een kijkje in het online assortiment van Gameballs.nl, waar bij iedere bal meer informatie wordt verstrekt over het artikel. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken. Daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen met Gameballs.nl, mocht u vragen hebben over een specifieke beachvolleybal.


Wilt u een volleybalnet kopen?

Wilt u een volleybalnet kopen?

Het is zaterdagavond, een heerlijke nazomerdag en u bent met wat vrienden aan het relaxen in de tuin. De bbq heeft zijn werk gedaan, de hamburgers zijn inmiddels wat gezakt en na wat biertjes achterover te hebben geslagen, is het tijd voor wat ontspanning. Hoe praktisch en fijn zou het zijn om dan in een handomdraai een volleybalnet op te kunnen zetten? Gameballs.nl is dé webshop die u in alle sportieve mogelijkheden voorziet. Dus bent u op zoek naar een strak net? Dan bent u bij Gameballs.nl aan het juiste adres: wij zetten voor u de puntjes op de spreekwoordelijke 'i'.

Een volleybalnet kopen: welke dan precies?

Stel, u heeft wel oren naar zo'n sportieve activiteit en u wilt een volleybalnet kopen, dan bent u uiteraard benieuwd naar welk model het beste bij u past. Gameballs.nl heeft een scala aan dit soort netten. Zoals de FUNTEC Pro Beach; een volleybalnet dat aan de zijkanten ingenaaide polyester staven heeft. Of het Donet Beachnet met een stalen spantouw. Voor meer informatie, neem een kijkje in onze webshop.

Voor ieder wat wils

Gameballs.nl heeft een ruim assortiment, waar ieders wens kan worden vervuld. Dus wilt u een volleybalnet kopen en bent u op zoek naar een groot model? Of wilt u liever een simpel netje? Alles kan. Neem een kijkje in het online assortiment van Gameballs.nl, waar bij ieder model meer informatie wordt verstrekt over het artikel. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken. Daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen met Gameballs.nl, mocht u vragen hebben over de verschillende volleybalnetten.