Mikasa

Mikasa Beachvolleybal VLS300 Beach Champ

Mikasa Beachvolleybal VLS300 Beach Champ
69,95 inclusief 21% BTW

Op maandag t/m vrijdag voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd

Product omschrijving

De Mikasa VL S300 Beach Champ is de topper uit het beach-assortiment van Mikasa. Deze bal is voorzien van een nieuw, zacht oppervlak met een anti-slip laag. Dit heeft een maximale balcontrole als gevolg. Bovendien voelt de bal hierdoor aangenaam aan. De bal bevat een ‘no leak’ binnenbal, gemaakt van butylrubber, wat zorgt voor een lange levensduur.

Deze Mikasa VL S300 Beach Champ heeft een waterafstotende coating, waardoor de bal waterbestendig is. Ook bestaat de bal uit tien lederen panelen die hittegelast zijn. Ideaal voor op het strand of in het zwembad!

Kortom:

  • Nieuw, zacht oppervlak met anti-slip laag
  • ‘No leak’ binnenbal
  • Waterafstotende coating
  • Hittegelast
  • Omvang: 67 centimeter (maat 5)
  • Gewicht: 270 gram

Prima prijs-kwaliteit verhouding! Uiteraard is de bal goedgekeurd door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en de internationale volleybalbond FIVB. De bal is als officiële speelbal gebruikt op de:

- Olympische Spelen in London 2012

- FIVB World Tour t/m 2012

- CEV European Championship Tour


De bal is nu te koop voor €64,95 (inclusief btw). Aanbieding: geen verzendkosten binnen Nederland en België! Wil jij deze Mikasa beachvolleybal kopen? Twijfel dan niet en bestel direct!

Bij grotere bestellingen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het volgende e-mailadres: info@gameballs.nl. U kunt ook uw bestelling afmaken in het commentaarvak vermelden dat u voor de ingegeven bestelling een offerte wenst. U kiest dan voor overboeken in plaats van betalen via Ideal. U ontvangt dan binnen 24 uur een passende offerte.