Aanvraag offerte

ADVIES OP MAAT VOOR DE PROFESSIONELE- EN RECREATIEVE SPORTER, VOOR HET TEAM OF DE HELE VERENIGING. 

Het gebruiken van kwalitatieve materialen is erg belangrijk om een sport zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Om je hierbij te helpen bieden wij kwalitatieve artikelen aan voor scherpe prijzen. Wanneer je opzoek bent naar materiaal voor de hele club, je team of gewoon voor jezelf maken wij graag een vrijblijvende offerte. Daarnaast voorzien wij in advies door ervaring in verschillende sporten.


DE VERENIGINGSSHOP

Naast onze reguliere internetverkoop bieden wij een uniek concept voor verenigingen, namelijk: de Verenigingsshop. Deze shop wordt compleet ontworpen in stijl van de vereniging met gepersonaliseerde, bedrukte artikelen. Het leuke aan deze shop is dat 10% van het aankoopbedrag overgemaakt wordt op rekening van de club. Naast deze 10% refund biedt aansluiten bij Gameballs grote voordelen voor aankopen op clubniveau, in sommige gevallen kan hier de korting oplopen tot de helft van de adviesprijs!


MEER INFORMATIE OF NIEUWSGIERIG NAAR DE VERENIGINGSSHOP?

Bij Gameballs staan wij elke dag voor je klaar tussen 9:00 en 17:00. Je kunt ons telefonisch bereiken op 040- 71 12 475, per mail op info@gameballs.nl, via onderstaand contactformulier of via de live-chat. Wacht dus niet af en vraag ons vrijblijvend om hulp, advies of om een offerte.