Nike, Basketbalschoenen

 • Nike Zoom Ascention Black
  Nike Zoom Ascention Black
   
  79,99

 • Nike Hyperchase Navy
  Nike Hyperchase Navy
   
  79,99

 • Nike Hyperchase Red TB
  Nike Hyperchase Red TB
   
  79,99

Kleur

Maat

Merk

Nike Basketbalschoenen

Nike basketbalschoenen zijn de meest gedragen schoenen in de basketbalwereld. Basketbal is een erg intensieve en blessuregevoelige sport. Om deze reden blijft Nike technologieën ontwikkelen om blessures te voorkomen en het speelcomfort continue te verbeteren.

Nike basketbalschoenen staan bekend om hun goede demping, stevigheid bij enkels en flexibiliteit. Dit alles in combinatie met mooie designs wat dit voor veel basketballers het perfecte merk basketbal schoenen maakt.

Nike

Veel bekende basketballers spelen momenteel met Nike basketbalschoenen, denk hierbij onder andere aan: LeBron James, Kobe Bryant en Kevin Durant. Wellicht de bekendste basketballer die op dit moment nog steeds samen werkt met Nike is Michael Jordan. Dit bleek uiteindelijk een goude combinatie met de Nike Air Jordan die hieruit voor kwam.

Basketbalschoenen online kopen?

Basketbalschoenen online kopen? Dit kan eenvoudig en snel bij Gameballs. Uiteraard is het mogelijk om schoenen te retourneren of te ruilen als deze niet passen. Op zoek naar andere basketbal schoenen als Nike? Neem dan gerust een kijkje in ons gehele assortiment!