Mikasa

Mikasa Volleybal Jeugd SV-3

Mikasa Volleybal Jeugd SV-3
Mikasa Volleybal Jeugd SV-3
Mikasa Volleybal Jeugd SV-3
Mikasa Volleybal Jeugd SV-3
€ 36,00 28,95 inclusief 21% BTW

Op maandag t/m vrijdag voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd

Product omschrijving

De Mikasa MVA School SV-3 volleybal is een wedstrijdbal voor minivolleyballers. Deze volleybal is extra licht en daardoor uitermate geschikt voor CMV minivolleybal (niveau 1, 2 en 3) en volleybal op scholen. De Mikasa MVA SV-3 volleybal is gemaakt van zacht synthetisch materiaal, wat het speelcomfort bevordert. De bal is tevens voorzien van de nieuwe 8-delige panelconstructie. Deze bal bevat het nieuwe design, waardoor de bal in de lucht beter zichtbaar is en effect sneller kan worden herkend.

Kortom:

  • 8-delige panelconstructie, wat zorgt voor een betere grip
  • Zacht synthetisch oppervlak
  • Geschikt voor CMV minivolleybal: niveau 1, 2 en 3
  • Omvang: 65-67 centimeter (maat 5)
  • Superlicht gewicht: 200-220 gram

Nu voor slechts €28,95!

Prima prijs-kwaliteitverhouding! De Mikasa MVA School SV-3 volleybal is goedgekeurd door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en de internationale volleybalbond FIVB.

De bal is nu te koop voor €28,95 (inclusief btw).

Wilt u deze Mikasa volleybal kopen? Twijfel dan niet en bestel direct! Bij grotere bestellingen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het volgende e-mailadres: info@gameballs.nl. U kunt ook uw bestelling afmaken in het commentaarvak vermelden dat u voor de ingegeven bestelling een offerte wenst. U kiest dan voor overboeken in plaats van betalen via Ideal. U ontvangt dan binnen 24 uur een passende offerte.