Mikasa

Mikasa Volleybal MVA300

Mikasa Volleybal MVA300
€ 69,95 52,95 inclusief 21% BTW

Dit product is momenteel niet leverbaar
Bij 5 of meer stuks € 51,95 incl. BTW
Bij 10 of meer stuks € 50,95 incl. BTW
Bij 20 of meer stuks € 49,95 incl. BTW

Product omschrijving

De Mikasa MVA 300 Pro volleybal is een nieuw ontwikkelde indoor wedstrijdbal. Deze bal is voorzien van een nieuw design, waardoor de bal in de lucht beter zichtbaar is en effect sneller kan worden herkend. Ook heeft de Mikasa MVA 300 Pro volleybal de revolutionaire 8-delige panelconstructie en een zeer zacht synthetisch oppervlak (van het bewezen Mikasa-MicFiber-Synthetic materiaal) wat zorgt voor een betere grip. De volleybal is daarnaast extreem slijtvast en duurzaam. Ten opzichte van de MVA 330 of MVA 310 heeft deze bal een dubbele dimple laag voor minder rebound, goede vluchteigenschappen en betere controle.

Kortom:

  • 8-delige panelconstructie, wat zorgt voor een betere grip
  • Zacht synthetisch oppervlak
  • Slijtvast en duurzaam
  • Omvang: 65-67 centimeter (maat 5)
  • gewicht: 260-280 gram

Prima prijs-kwaliteit verhouding! Uiteraard is de bal goedgekeurd door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en de internationale volleybalbond FIVB en wordt in talloze landen als officiële competitiebal gebruikt.


De adviesprijs van de bal bedraagt €69,95, bij Gameballs is de bal verkrijgbaar voor €54,95 (inclusief btw), exclusief €4,95 verzendkosten.

Wilt u deze Mikasa volleybal kopen? Twijfel dan niet en bestel direct! Bij grotere bestellingen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het volgende e-mailadres: info@gameballs.nl. U kunt ook uw bestelling afmaken in het commentaarvak vermelden dat u voor de ingegeven bestelling een offerte wenst. U kiest dan voor overboeken in plaats van betalen via Ideal. U ontvangt dan binnen 24 uur een passende offerte.