Mikasa

Mikasa Volleybal MVA330

Mikasa Volleybal MVA330
€ 44,95 33,95 inclusief 21% BTW

Dit product is momenteel niet leverbaar

Product omschrijving

De Mikasa MVA 330 volleybal is een nieuw ontwikkelde indoor wedstrijd- en trainingsbal. Deze volleybal is voorzien van een nieuw design, waardoor de bal in de lucht beter zichtbaar is en effect sneller kan worden herkend. Ook heeft de Mikasa MVA 330 volleybal de revolutionaire 8-delige panelconstructie en een zeer zacht synthetisch oppervlak (van het bewezen Mikasa-MicFiber-Synthetic materiaal) wat zorgt voor een betere grip. De bal is daarnaast extreem slijtvast en duurzaam.

Kortom:

  • 8-delige panelconstructie, wat zorgt voor een betere grip
  • Zacht synthetisch oppervlak
  • Slijtvast en duurzaam
  • Omvang: 65-67 centimeter (maat 5)
  • Gewicht: 260-280 gram

Prima prijs-kwaliteit verhouding! Uiteraard is de Mikasa MVA 330 volleybal goedgekeurd door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en de internationale volleybalbond FIVB.


De bal is nu te koop voor €33,95 (inclusief btw), exclusief €4,95 verzendkosten.

Wilt u de deze Mikasa volleybal kopen? Twijfel dan niet en bestel direct! Bij grotere bestellingen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het volgende e-mailadres: info@gameballs.nl. U kunt ook uw bestelling afmaken in het commentaarvak vermelden dat u voor de ingegeven bestelling een offerte wenst. U kiest dan voor overboeken in plaats van betalen via Ideal. U ontvangt dan binnen 24 uur een passende offerte.