Uhlsport, Keepershandschoenen

 • Uhlsport Keeperschandschoenen Soft Resist SF
  Uhlsport Keeperschandschoenen Soft Resist SF
  € 32,95
  39,95

 • Mcdavid Glove Bag B007
  Mcdavid Glove Bag B007
  € 29,95
  19,95

 • Uhlsport Keepershandschoenen Aquasoft HN Windbreaker
  Uhlsport Keepershandschoenen Aquasoft HN Windbreaker
  € 79,95
  64,95

Kleur

Maat

Merk

Uhlsport keepershandschoenen

Uhlsport is een van de weinige merken met een uitgebreide focus op keepers. Uhlsport heeft bijvoorbeeld voor de keepershandschoenen speciale technieken ontwikkeld. Zo zijn verschillende modellen uitgerust met de nieuwe Absolutgrip foamlaag en hebben zij een Ergonomic design met speciale Foamwraps voor optimale grip onder alle weersomstandigheden. Ook is er op de keepershandschoenen aan de buitenkant een shockzone aangebracht, dit zorgt voor een betere demping wanneer je een bal met je vuisten wegwerkt. Bescherming van de vingers is uiteraard erg belangrijk, daarom heeft Uhlsport het Bionikframe+ op verschillende keepershandschoenen wat er voor zorgt dat je vingers niet omklappen.

Keepershandschoenen

Het assortiment keepershandschoenen bij Gameballs bestaat eingelijk uit drie prijsklassen. De eerste categorie zijn de wat simpelere keepershandschoenen zonder speciale technieken. Deze handschoenen worden voornamelijk gebruikt bij traininen in jeugd-elftallen. 

Daarnaast heeft Gameballs keepershandschoenen die geschikt zijn voor speciale weersomstandigheden. Zoals handschoenen voor wanneer het regent, of als het veld en de bal nat zijn.

De laatste categorie is over het algemeen de duurste categorie. In deze keepershandschoenen zijn verschillende technieken toegepast voor optimale grip en meer zekerheid in het doel. Deze keepershandschoenen worden over het algemeen gebruikt in de wat hogere klasses en op professioneel niveau.